Om os

Stefan Førster-Christensen

Direktør, partner
Stefan er en af grundlæggerne af CareMatch. Han er oprindeligt uddannet som sygeplejeske på Diakonissestiftelsen, og fik af naturlige årsager sin interesse og viden om Sundhedssektoren, og hvad der driver folk i den verden.

Helen Hilario Jønsson

Chefkonsulent - specialområdet
Helen arbejder med dataindsamling, analyse, strategi og organisationsudvikling i den offentlige og private sektor. Helen har kompetencerne til at drive forandrings – og implementeringsprocesser i hele styringskæden, og har erfaring med at skabe involverende processer med fokus på meningsfulde og robuste løsninger, der kan omsættes i hverdagen.

Tine Wiegaard

Head of Research, Seniorkonsulent
I rekrutteringsprocessen arbejder Tine ud fra en præcis organisatorisk forståelse. Nysgerrighed og en analytisk tilgang tilsikrer en helhedsorienteret og grundig rekruttering med fokus på det rette match. Tine har gennem årerne arbejdet med flere aspekter af HR- faget, hvor bl.a. rekruttering har været gennemgående. Med mange års erfaring fra det private, statslige og kommunale tilsikrer Tine en kvalificeret dialog med sine kunder.

Tania Ballentine

Personal assistant
Tania har 20 års erfaring fra salg og service, samt specialiseret i formidling og event organisering. Hos CareMatch løser Tania det praktiske på kontoret, der optimerer og strømliner de processer der understøtter en sammenhængende og professionel kunde oplevelse.

Emma Vangede Jørgensen

Researcher
Emma arbejder som Researcher og beskæftiger sig med en bred vifte af opgaver inden for rekruttering. Hun har overvejende fokus på området search, hvor hun har sine egne kunder og opgaver.

Ulla Blom Kristensen

Seniorkonsulent
20 års ledererfaring på forskellige niveauer. Har kendskab og erfaring med alle ledelsesmæssige dilemmaer. Rådgivning, vejledning og sparring vedr. strategisk ledelse, teamudvikling, individuelle forløb, organisatorisk og politisk forståelse.

Erik Pedersen

Seniorkonsulent
Bygger på 25 års erfaring med ledelse og 40 års erfaring med analytiske opgaver på alle samfundsmæssige niveauer. Er særligt fokuseret på ledelsessparring, teamudvikling og strategiudvikling. Formår at anvende tests, skarpe analyser samt interviews og iagttagelser i øjenhøjde til at udkrystallisere velegnede løsningsforslag til både offentlige og private virksomheder.

Nicoline Rosenlund

Head of Research, Seniorkonsulent
Nicoline har, med sin baggrund som sygeplejerske, og senere en lang række positioner omkring ledelse og HR, en bred erfaring fra begge sider af bordet. Ud over at håndtere alle aspekter af Rekrutteringsprocessen, så gavner Nicolines baggrund også vores kunder i dialogen omkring profilerne, i et udviklingsmæssigt perspektiv.

Asbjørn Eigil Schmidt

Researcher
Asbjørn arbejder som Researcher, og indgår i flere forskellige processer i forbindelse med rekruttering. Der er dog særlig stor fokus på området Search, hvor Asbjørn og har sine selvstændige opgaver.

CareMatch blev stiftet i 2006

Af Stefan Førster-Christensen og har siden etableringen, løst mere end 3500 rekrutterings- og udviklingsopgaver. Vi har specialiseret os i rekruttering og rådgivning inden for områderne Social & Sundhed og Børn & Unge, men løser derudover en lang række forskellige opgaver.

Det betyder, at vi har et indgående kendskab til de problematikker der er på skole-, daginstitutions- og sundhedsområderne, hvor vi agerer som sparringspartner og rådgiver for vores kunder.

Årsagerne til at vælge CareMatch, som samarbejdspartner, er altid unikke, men her er nogle væsentlige begrundelser for kundernes valg.

  • Vi bliver ofte valgt på grund af stor indlevelse i selve opgaven
  • Vi er kendt for vores indgående branchekendskab og mangeårige erfaring.
  • Vi har alle værdifuld erfaring fra de mange forskellige opgaver, vi har løst og kan hurtigt ”læse situationen” og hurtigt anbefale den proces, der hjælper frem mod målene.
  • Vi besidder det nødvendige mod og går ikke af vejen for at tage en god diskussion, i bestræbelserne efter, at opnå det bedste resultat for vores kunder.

CareMatch har 2021 udvidet både ledelse og ejerkreds med Lars Kramer, med henblik på, at fortsætte den succesfulde udvikling, der hidtil har kendetegnet CareMatch.

Der er helt sikkert mange flere årsager til at vælge CareMatch, men dem kan du opleve, når vi ses.

Siden 2006 har vi arbejdet sammen med mange kommuner og organisationer
på Sjælland, Fyn og Jylland - senest med:

Udtalelser fra kunder

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.