Ledelsessparring

”Udgangspunktet er din situation – og coachingen skræddersyes til dig.”

Individuel coaching - sparring på konkrete ledelsesmæssige dilemmaer​

Ledelsescoaching er rådgivning, der tager udgangspunkt i dine dilemmaer og hjælper dig til at blive den bedste version af dig, som leder.

Vi tilbyder vores ledelsescoaching, som er effektiv. Der er masser af tiltag der kan gøres, som vil hjælpe dig og dine ledere, og vores rådgivere kan udstyre dig med de fornødne redskaber.

Vi giver dig den opbakning og støtte der er nødvendig så du bliver en god leder. At være i stand til at motivere andre og coache dem mod målene er en værdifuld en egenskab.

 • Egne udfordringer
 • Direkte rådgivning om handlemuligheder
 • Større bevidsthed om egen ageren, styrker og udfordringer i sin ledelse
 • Udfordringer med ledelse af egen ledergruppe
 • Udfordringer med at få sin personalegruppe til at gå i en bestemt retning
 • Udfordringer med at agere i organisationens politiske rum og oplevelse af usikkerhed i, hvordan man skal agere i forhold til det politiske niveau
Eksempler:
 • At klarlægge en vision – En af de primære funktioner de fleste ledere har, er at forme visionen, og udpege hvilken retning I skal gå i. Her er det vigtigt at du kan se det store perspektiv og at du har et langsigtet mål for øje.
   
 • At planlægge en forandring med involvering af medarbejdere – Når en leder har fastsat et langsigtet mål, er det næste skridt at planlægge en strategi så man kan nå sit mål. Det lyder måske nemt, men det kan være både stressende og svært, at skulle orkestrere mange ansatte på en gang. 
   
 • At motivere sine ansatte – For effektivt at kunne motivere de ansatte på alle niveauer i en virksomhed, er det vigtigt at man starter fra toppen af og så arbejder nedefter. Dette kan nogle gange generere en domino-effekt, så motivationen spreder sig som en steppebrand igennem organisationen.

Rekruttering via netværk

CareMatch har et stort og tungt netværk bygget på tillid og relationer. Sammen med erfaringen fra mere end 2500 rekrutteringer..

Skole og pædagogik

Vi er markedsledere ift. rekruttering og rådgivning i forbindelse med ansættelse af skoleledere samt pædagogiske og faglige ledere…

Social og sundhed

Vores erfaring fra sekundær og primær sektor, på hospital med ledende overlæger og sygeplejersker og på plejecentre, med rehabilitering….

spørgsmål?

Udfyld formularen 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.