Outplacement

Outplacement - Genplacering - Newplacement

CareMatch bistår medarbejdere i virksomheder, der på grund af omorganisering eller nedskæringer vil give medarbejdere, der forlader organisationen, støtte til at finde en ny arbejdsgiver eller rådgivning om deres fremtidige karrieremuligheder. Vores programmer sikrer, at ledelsen og medarbejdere kan have tillid til, at kolleger, der vil fortsætte sin karriere uden for virksomheden, håndteres på en professionel måde.

Opsig ordentligt og hjælp dem du fyrer

Få et uforpligtende tilbud på en rammeaftale, hvor vi giver dine tidligere medarbejdere en fair mulighed for at komme videre i et nyt job. Behold et godt image og send gode ambassadører for din virksomhed videre.

Forskellighed

Vi er forskellige som karrieremennesker. Vi er i forskellige faser i livet, har forskellige ambitioner og forskellige personlighedstyper. Desuden differentierer vi os fra hinanden, når det kommer til, hvad vi foretrækker af ansvar og pligter. Det er derfor, vores outplacementprogrammer er skræddersyede til den enkelte, og er baseret på, hvad den enkeltes behov er.

Nogle har en klar idé om, hvad det næste skridt i karrieren skal være. Andre er mere søgende med et ønske om at vende sin karriere i andre retninger. Mange mennesker ønsker at slå deres karriere i retning af andre arbejds- og ansvarsområder, mens nogle på grund af personlige eller familiære faktorer vil have et job, der er mere i overensstemmelse med den nuværende situation. Vi er en aktiv samtalepartner, som faciliterer frem mod et bestemt mål. For hver kandidat definerer vi både et samarbejde og en særskilt jobsøgningsstrategi.

Jobsøgningsprocessen

Vores erfaring er, at de fleste kun har lidt erfaring med at præsentere sig selv og deres evner til potentielle arbejdsgivere.

Det er derfor vigtigt at forbedre den enkeltes ekspertise på dette område for at øge personens jobsøgningsfærdigheder. Et centralt element i programmet er at bevidstgøre kandidaten om, hvordan man bedst positionerer sig i jobsøgningsprocessen, og hvilke teknikker de skal bruge til at øge deres chancer for at komme i betragtning hos en potentiel, ny arbejdsgiver.

Som rådgiver har CareMatch over 10 års erfaring med outplacement, karrierevejledning og rekruttering.

Vi har haft mere end 150 kandidater gennem vores programmer og mere end 87% af disse er kommet ud i et nyt job inden for 6 måneder. 94% er kommet i job inden for 12 måneder. 99% er kommet i job inden vi slipper kontakten.

Vores programmer har et antal møder og derudover opfølgning. Alle får en personlig rådgiver i hele perioden.

Eksempler:

  • Jobsamtalen, teknik og samtaletræning

  • Udvælgelse af potentielle virksomheder

  • Land kaffesamtaler på stribe

  • Professionel jobsparring & karriererådgivning

  • Karrierecheck af din nuværende platform

  • Sikring af fremtidig karrierevej i forbindelse med jobskifte

  • Styr på kompetencerne – Kompetencecheck

  • Udarbejdelse af såvel opfordrede som uopfordrede ansøgninger

Rekruttering via netværk

CareMatch har et stort og tungt netværk bygget på tillid og relationer. Sammen med erfaringen fra mere end 2500 rekrutteringer..

Skole og pædagogik

Vi er markedsledere ift. rekruttering og rådgivning i forbindelse med ansættelse af skoleledere samt pædagogiske og faglige ledere…

Social og sundhed

Vores erfaring fra sekundær og primær sektor, på hospital med ledende overlæger og sygeplejersker og på plejecentre, med rehabilitering….

spørgsmål?

Udfyld formularen 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.