Rekruttering

Vi har længe været optaget af

Specialerne inden for velfærdsydelser som sundhedsvæsen, skolevæsen, børn og unge, misbrug, psykiatri, ældrepleje, udsatte grupper osv.

Derudover løser vi sideløbende opgaver inden for stab og drift i forskellige forvaltninger i landets kommuner og bringer gerne politisk tæft og forretningsmæssig forståelse ind i opgaveløsningen.

Vi har derfor opbygget et stort netværk af kvalificerede kandidater og har et indgående kendskab til markedet.

Vores koncept er enkelt – det bygger på netværk og viden. Vi møder såvel kandidater som kunder med respekt og et professionelt blik, hvilket har gjort os til den fortrukne samarbejdspartnere for en række kommuner, institutioner og private virksomheder. Vi besidder en professionel stolthed og tilfredse kunder og kandidater er vores grundlag – derfor giver vi også altid garanti på rekrutteringsopgaverne.

Rekruttering er en tillidssag og ingen kender en virksomhed eller institution bedre end dem, der arbejder på stedet, hvorfor vi starter med at lære jer godt at kende, inden vi går i gang med en opgave.

Der findes mange forskellige rekrutteringsforløb, et typisk forløb indeholder virksomheds-, job- og idealprofil samt kandidatprofil og persontest. På den måde sikres en professionel og udbytterig proces.

Det er ligeledes muligt at tilknytte en konsulent til den afsluttende del af processen. Dette ses typisk, hvis virksomheden har interne ansøgere eller vælger selv at annoncere efter kandidater.

Det er vigtigt for CareMatch, at kandidaten i processen opnår øget indsigt og bliver bekræftet i egne styrker og potentiale.

Siden 2006 har vi løst mere end 3500 rekruttering- og rådgivningsopgaver inden for skole og pædagogik - social og sundhed.

Rekruttering via netværk

CareMatch har et stort og tungt netværk bygget på tillid og relationer. Sammen med erfaringen fra mere end 2500 rekrutteringer..

Skole og pædagogik

Vi er markedsledere ift. rekruttering og rådgivning i forbindelse med ansættelse af skoleledere samt pædagogiske og faglige ledere…

Social og sundhed

Vores erfaring fra sekundær og primær sektor, på hospital med ledende overlæger og sygeplejersker og på plejecentre, med rehabilitering….

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.