SKOLE OG PÆDAGOGIK

Skole og pædagogik – Børn og unge

Vores spidskompetence er rekruttering og rådgivning inden for skole- og dagtilbud – børn og unge. Vores koncept er enkelt – det bygger på netværk og viden. Vi møder såvel kandidater som kunder med respekt og et professionelt blik, hvilket har gjort os til den foretrukne samarbejdspartner.

Vi er markedsledere ift. rekruttering og rådgivning i forbindelse med ansættelse af skole- og daginstitutionsledere samt pædagogiske og faglige ledere. Vi har opbygget et stort netværk af kvalificerede kandidater og har et indgående kendskab til markedet.

Vi løser opgaver inden for stab og drift hos en række kommuner, institutioner og private virksomheder.

Vi besidder en professionel stolthed og tilfredse kunder og kandidater er vores grundlag – derfor giver vi også garanti på opgaverne.

Vi lytter til jer

Og tager udgangspunkt i jeres behov.
Det koster kun en kop kaffe at blive klogere på, hvad vi kan hjælpe dig med. 

spørgsmål?

Udfyld formularen 

Rekruttering via netværk

CareMatch har et stort og tungt netværk bygget på tillid og relationer. Sammen med erfaringen fra mere end 2500 rekrutteringer..

Skole og pædagogik

Vi er markedsledere ift. rekruttering og rådgivning i forbindelse med ansættelse af skoleledere samt pædagogiske og faglige ledere…

Social og sundhed

Vores erfaring fra sekundær og primær sektor, på hospital med ledende overlæger og sygeplejersker og på plejecentre, med rehabilitering….

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.