Teamprofilering

Opnå et velfungerende team

Det er essentielt, at alle teammedlemmer accepterer og forstår hinandens forskelligheder. Velfungerende teams har betydning for teamets levetid, produktivitet og succes, og det er derfor lederens ansvar at være opmærksom på potentielle eller reelle problemer i et team og handle på dem.

CareMatch anerkender at det er svært at ændre på vaner og mønstre. Så vi arbejder i høj grad med implementering. Det kræver, at de nye måder at arbejde på og tænke på, bliver øvet så mange gange, at de til sidst bliver integreret i jeres handlemåder. Derfor er det heller aldrig nok ’bare’ at afholde en workshop eller lave analyser, der sætter fokus på udfordringer i et givent team. Uden den rette opfølgning kan det være spildt.

Simpelt sat op kan man sige, at der er tre stadier, man skal fokusere på, for at et team skal gå fra ikke-fungerende til velfungerende:

– forberedelse
– workshops og analyser
– opfølgning og implementering

Vi lytter til jer

– og tager udgangspunkt i jeres behov.
Det koster kun en kop kaffe at blive klogere på, hvad vi kan hjælpe dig med.

spørgsmål?

Udfyld formularen 

Rekruttering via netværk

CareMatch har et stort og tungt netværk bygget på tillid og relationer. Sammen med erfaringen fra mere end 2500 rekrutteringer..

Skole og pædagogik

Vi er markedsledere ift. rekruttering og rådgivning i forbindelse med ansættelse af skoleledere samt pædagogiske og faglige ledere…

Social og sundhed

Vores erfaring fra sekundær og primær sektor, på hospital med ledende overlæger og sygeplejersker og på plejecentre, med rehabilitering….

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.